Koh Jum Beach Villas – ny resort byggs

Koh Jum Beach Villas är en unik upplevelse. 700 meter från stranden där vackra privata villor är instoppade i ett landskap som liknar en tropisk botanisk trädgård med ett gemensamt område med restaurang, lounge och pool. Ägarna av Koh Jum Beach Villas är passionerat engagerade i projektet socialt, miljömässigt och ekonomiskt. Kvaliteten på bostäder, material och konstruktion är garanterad så är förverkligandet av filosofin att vara goda förvaltare ekologiskt, integrera positivt med den lokala kulturen och för att lägga grunden för en stark avkastning till ägarna. Målet för utvecklingen är att villorna kommer att placeras i parkliknande öppna ytor, ägare Ken Seibt säger. ”Från en båt på havet bör du bara kunna se glimtar av villor bland skogen.”

Denna medvetna strategi att utveckla Koh Jum Beach Villas har lett till något helt annat. Detta är en mycket trevlig, mycket väl genomtänkt, vackert förverkligandet av vad thailändska orter kan se ut.

Koh Jum villas